Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mød din Kommune

3. September 2022 @ 11:00 14:00

Kom forbi Hørsholm Kommunes pavillon på kulturdagen og bliv klogere på, hvordan kommunen arbejder med biodiversitet, arkitekturpolitik og indbrudsforebyggelse – og ikke mindst hvordan du som borger selv kan blive hørt og sammen med kommunen skabe de bedste resultater for dig og dine naboer. 

Kl. 11-14: Bo Trygt

Kom forbi og del din bedste naboskabshistorie fra dit nabolag i Hørsholm. Den bedste historie bliver præmieret med en kaffebod til dig og dine naboer. Hør om det nye koncept nabovenner, som er er startet af Det Kriminalpræventive råd og fungerer som ambassadører for nabolaget ift. indbrudsforebyggelse og udbredelse af nabohjælps appen.

Bo trygt i Hørsholm kommune arbejder på at skabe mere tryghed, færre indbrud og bedre naboskab. Der vil være en indbrudsforebyggelsesekspert, som kan give dig gode råd til hvordan du bedst sikrer dit hjem. Hørsholm kommune arbejder tæt sammen med Nordsjællands politi, og du kan møde den lokale områdebetjent kl. 11.30-13.00. 

Kl. 11.14: Arkitekturpolitik

Hørsholm Kommune skal have en arkitekturpolitik, og vi vil gerne høre, hvad du synes særligt godt om. Tag familien med og hjælp os med at tegne et sted byen, hvor du bliver glad. Kom og hjælp os med at sætte ord på den gode arkitektur og de byrum vi har, og hvad vi vil have mere af.

Kl. 11-14: Biodiversitet

Plænen

Ridebanen i Hørsholm