Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Partierne pavillon

3. September 2022 @ 11:00 17:00

Mød dine lokale politikere på kulturdagen og få en god snak om, hvad der betyder noget for dig som borger i Hørsholm Kommune. Du kan blandt andet møde:

Liberal Alliance: Mød Liberal Alliances kandidater for Nordsjælland. Der er mulighed for at møde folketingskandidaterne Steffen W. Frølund, Kim Bjørnstrup, Robert Mørck, Lars Høyer Holmqvist og Josephine Svane. Bestyrelsen for Liberal Alliance Hørsholm vil også være i teltet. Der vil bl.a. andet være uddeling af ’gratis penge’.

NyeBorgerlige Hørsholm

Venstre: Vi ser frem til at få en god dialog med gæsterne til kulturdagen. Der er mulighed for at møde Venstres kommunalbestyrelsesmedlemmer, kommunale kandidater og folketingskandidat. 

Kl. 14.45-15.30: Comedy Roast, hvor en håndfuld unge i Hørsholm rister Hørsholms lokalpolitikere til en omgang comedy roast. Intet emne er for stort eller for småt, når ristningen starter – tvært i mod er der nærmest garanti for at ristningen kommer omkring aktuelle og spændende politiske problemstillinger i Hørsholm. Comedy roast kan oversættes til en hyldesttale, hvor man i en venskabelig tone driller – eller rister den eller dem, der modtager roasten.

Plænen

Ridebanen i Hørsholm