Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert: Josie Amadonna

3. September 2022 @ 20:00 20:45

Josie Amadonna har cementeret sig som én af de absolut mest lovende kvindelige rappere på den danske musikscene. Singlerne ’Ikk Set Før’ og ’Donkey Kong’ er begge blevet spillet hyppigt på P3 og hun var en del af VEGAs Udvalgte 2022.
Nu har hun udgivet sin nyeste single ’Shopaholic’, som er i rotation på P3, og er klar til at indtage sommerens festivaller.

Josie Amadonna er det nyeste kvindelige stjerneskud inden for dansk hiphop. På kort tid har hun bevist, at hun er en artist, man skal holde skarpt øje med. Det ene øjeblik synger hun laidback med sin forførende stemme, mens hun det næste skruer tempoet op med spydige raplinjer. Dette kombineret med en energisk lyd, som giver anledning til fest, farver og lange sommernætter. Debutsinglen ’Donkey Kong’ var i P3-rotation hele sommeren 2021, og opfølgeren ’Ikk Set Før’ strøg til tops som nr. 1 på P3 Upcoming-listen to gange.

Singlen ’Ikk Set Før’ viste de forskellige sider af hendes sprudlende talent og indkapsler alt, hvad Josie Amadonna står for. Hårdtslående produktion, flabede punchlines og konstant skiftende flowskemaer. Med singlen ’Shopaholic’ kommer selvindsigten endnu mere på bordet end tidligere hørt. Produceret af Jeppe Appel med hans horn-styrede hook, tunge bas i versene og genkendelige fløjte, binder Holstebro-rapperens konstante flow- og temposkift sangen sammen, hvilket resulterer i en dansabel feststarter, som har fået meget positiv respons fra publikum, både ved VEGA’s Udvalgte og Vinterbyhaven i Pumpehuset.

”Det er mere salsa klub end moshpits og basarm til det her track. Jeg kan mærke jeg rammer folk i crowdet, som kan relatere til mine problemer, og de får grineren på af det!” udtaler Josie Amadonnna.

Josie Amadonna, også kendt som 23-årige Josefine Amalie Vinther fra Holstebro, fik store roser for bl.a. sin optræden på UHØRT Festival, hvor Soundvenue skrev følgende:

’Der blev lagt mange følelser i Amadonnas selvsikre pralerap – ikke fordi hun selv på noget tidspunkt virkede i tvivl om sin storhed, men rettere fordi der fandeme ikke var nogen i publikum, der skulle tro, at Amadonna var noget mindre end dansk hiphops nye monark. Det var en magtdemonstration af den slags, der gør, at man sent glemmer navnet Josie Amadonna.’

Den Lille Scene

Ridebanen i Hørsholm