Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert: Ida Nielsen & the Funkbots feat. Zap Mama

3. September 2022 @ 21:30 22:45

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016.

Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band “the New Power Generation”og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik.

Hun har siden spillet her i landet, samt turnéret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg.

Med sig har hun som altid bl.a. Mika Vandborg på guitar og rapperen Kuku Agami. Og begge tilfører yderligere kant, klasse og coolness til showet!

Ida har også udgivet 2 cd’er. “Turnitup” fra 2017 og “Time 2 stop worrying” fra 2019. Og hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Det er ikke for meget sagt at hun her tilhører den absolutte verdenselite! Og hendes band starter festen op – og ser sig ikke tilbage!

Kan man lide PRINCE, kan man også lide Idas musik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald og iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

– og selvfølgelig masser af bas!

Den Store Scene

Ridebanen i Hørsholm