HØRSHOLM KULTURDAG

LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER KL. 11-24

| For Arrangører |

HØRSHOLM KULTURDAG 2021

Vi ses lørdag den 4. september på Ridebanen

TILMELDING FOR ARRANGØRER TIL KULTURDAGEN 2021

Tilmelding til arrangørlisten
På Hørsholm Kulturdag 2021 har du som forening, kulturinstitution eller anden non-profit organisation mulighed for at deltage med en kulturel aktivitet i dagens program på Ridebanen. 

Har du lyst til eller overvejer du at planlægge en aktivitet på kulturdagen?
Så tilmeld dig vores arrangørliste på nedenstående link og modtage mails om planlægning og endelig tilmelding til kulturdagen som arrangør. Klik på linket for at tilmelde dig arrangørlisten:

Kulturdag 2021: tilmelding til arrangørliste

Endelig tilmelding
Den endelige tilmelding sker her på siden. Et link til tilmelding bliver lagt på siden og sendt ud til alle foreninger og øvrige kulturaktører i april. Frist for tilmelding er den 31. maj 2021.

Når vi har modtaget alle tilmeldinger, fordeler Team Kultur og Idræt pavilloner til kulturdagen i samarbejde med kulturaktører.

Hvem kan tilmelde sig som arrangør
OBS. Kulturdagen koordineres af Hørsholm Kommune og er planlagt i et samarbejde mellem Kultur og Idræt, Kulturhus Trommen, frivillige arrangører fra kultur- og fritidslivet i Hørsholm, samt lokale kulturaktører . Kulturdagen er som udgangspunkt ikke kommerciel på selve festpladsen, hvorfor frivillige arrangører skal være non-profit organisationer for at kunne få tildelt en pavillon.

KULTURDAGEN I HØRSHOLM AFHOLDES HVERT ÅR FØRSTE LØRDAG I SEPTEMBER.