Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Romankoncert – Kristina Holgersen med trio

3. September 2022 @ 15:30 16:30

En koncert med musik til tekster af bl.a. Leonora Christina Skov og Helle Helle

Glæd dig til en oplevelse, hvor musik og litteratur smelter sammen på smukkeste og forunderligste vis, når Kristina Holgersen akkompagneres af sin trio med bl.a. Line Felding på cello, autoharpe og guitar (kendt fra Cody og Rumpistol).

Den prisbelønnede sanger og sangskriver Kristina Holgersen udgav sidste år albummet Kapow Goodbye (tak & undskyld) i samarbejde med bestsellerforfatteren Leonora Christina Skov. Holgersen har skrevet musik og lyrik ud fra konkrete passager i Leonoras to erindringsromaner ’Den, der lever stille’ (2018) og ’Hvis vi ikke taler om det’(2021). Albummet er blevet modtaget med 5-stjernede anmeldelser:

Musikmagasinet Gaffa skriver: ’Kristina Holgersen har virkelig skabt et dragende, lyrisk værk, der med en tydelig rem af alvor og et professionelt, distanceret blik løfter pointerne op til det universelle. Det er både sårbart og stærkt’.

Det er langtfra første gang, at Kristina Holgersen samarbejder med stærke danske kvindelige forfattere. I 2016 udgav Holgersen albummet ’To slags mørke’, som ligeledes er skabt på baggrund af uddrag fra Helle Helles forfatterskab og romankarakterer.

Kristina Holgersen har sit eget unikke ståsted på den danske musikscene. To gange er Holgersen nomineret til Carl Prisen som Årets Tekstforfatter. I 2020, hvor hendes egen lyrik også talte samarbejder med Josefine Klougart og Niels Skousen og senest i 2022 for albummet Kapow Goodbye. Senest har Kristina Holgersen samarbejdet med Stine Pilgaard om forestillingen ’Ø’ samt sangen ’Forårssang uden håb’, der er trykt i den nye Højskolesangbog.

Den Lille Scene

Ridebanen i Hørsholm